lanluma

prijs

vanaf
850,-

behandeltijd

30-60
minuten

controle

kuur
2-3x

effect

tot 2 jaar

lanluma

Lanluma

Lanluma is een injecteerbare collageenstimulerende filler voor zowel gezicht als lichaam. Met de kleine poly-L-melkzuur (PLLA) deeltjes brengen we in de weken na de behandeling een sterke collageenproductie op gang. Dit zorgt voor extra volume waar nodig, corrigeert onregelmatigheden zoals putjes en littekens en verjongt en verstrakt de huid van binnenuit.

Indicaties

 • Fijne lijntjes en rimpels 
 • Elasticiteit en stevigheid 
 • Huidverslapping
 • Meer volume billen
 • Versteviging billen
 • Hip dips
 • Cellulitis

welke
lanluma behandeling
voor jou?

Lanluma stimuleert je eigen natuurlijke collageen aanmaak. Het nieuwe collageen verstevigt de huid, zorgt voor volume, een dikkere huid en verbeterde huidtextuur. Daarom is de behandeling geschikt voor het verstevigen van de verslapte huid van zowel gezicht als billen en kunnen we cellulitis zo verminderen. 

Lanluma is te combineren met behandelingen zoals injectables, chemische peelings, microneedling, laser resurfacings etc. Doordat de Lanluma behandeling de gezondheid van de huid verbetert, haal je meer resultaat uit bovenstaande behandelingen en blijft dit resultaat ook langer zichtbaar. Je arts en/of huidtherapeut adviseert specifieke behandelingen voor jouw unieke wens en huidconditie.

belangrijkste feiten over Lanluma behandelingen

Consult met arts

Voorafgaand aan de Lanluma-behandeling heb je een consult met één van de artsen. Tijdens dit consult bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden. We voeren een lichamelijk onderzoek uit en adviseren je welke Lanluma behandeling het beste bij je huidtype en wensen past. Aan de hand daarvan stellen we een behandelplan op.

3 – Vrijwel pijnloos

De behandeling met Lanluma is niet pijnlijk. De insteek openingetjes van de canule verdoven we vooraf met een klein prikje. Na de behandeling kan het behandelde gebied wat beurs aanvoelen. Dit is normaal. 

30-60 Minuten

Afhankelijk van de behandelde regio en de hoeveelheid product duurt de behandeling tussen 30 en 60 minuten. Het effect wordt geleidelijk zichtbaar in de weken na de behandeling; de verbetering kan tot zes maanden na de behandeling door gaan.

De behandeling is veilig. Zwelling, roodheid, blauwe plekjes of gevoeligheid na de behandeling komen af en toe voor. Dit zijn tijdelijke bijwerkingen. Soms ontstaan kleine bultjes na de behandeling door ophoping wanneer het niet voldoende heeft kunnen verdelen. Een goede injectietechniek is hierbij essentieel, evenals het goed opvolgen van massage adviezen na de behandeling.
Bij Uppclinics maken we gebruik van echografie waardoor we Lanluma exact in de juiste huidlaag kunnen aanbrengen.

Lanluma V (gelaat) of Lanluma X (billen) injecteren we met een canule. Aan de Lanluma vloeistof is een beetje verdovingsvloeistof toegevoegd.

Vanaf € 850,-

Het effect van Lanluma wordt geleidelijk zichtbaar in de zes weken tot zes maanden na de behandeling. Een tweede behandeling na zes weken is aanbevolen. De resultaten blijven gemiddeld twee jaar zichtbaar.

Lanluma behandelingen
en de kosten

lanluma:
het resultaat

specialisten in filler-behandelingen

We zien dagelijks wat een gladde, gezonde huid na een ingreep of behandeling voor het zelfvertrouwen kan betekenen. Dat is wat ons motiveert voor ons prachtige vak van cosmetische geneeskunde.

Maar het is ook een vak met grote verantwoordelijkheden. Elke behandeling moet met de grootst mogelijke zorgvuldigheid gebeuren.

Dat begint met ervaren en deskundige cosmetisch artsen en huidtherapeuten. De inzet van de beste producten en apparatuur is ook een voorwaarde. Onze artsen en specialisten blijven zich continu ontwikkelen, iedere behandeling is bij ons ’tried & tested’ voordat wij deze in de kliniek toepassen. 

Team Upp Clinics

*Je intake bij één van onze artsen of huidtherapeuten
is altijd kosteloos en vrijblijvend

tips
voor
na de behandeling

Na de behandeling is een stevige massage 3-5 keer per dag gedurende 2 weken van groot belang. De polymelkzuur deeltjes verdelen zich dan goed over het behandelde gebied en geven een mooi gelijkmatig resultaat. We laten je de massagetechniek zien na de behandeling zodat je precies weet hoe je thuis kunt nabehandelen.

Lanlumabehandelingen voeren wij ‘echogeleid’ uit. Dit stelt ons in staat de vloeistof zeer nauwkeurig in de gewenste huidlaag aan te brengen. De behandeling is daardoor niet alleen zeer veilig en precies, maar we gaan daardoor ook zeer efficient met het product om.

plan hier je behandeling

Plan hier je behandeling of je consult met één van onze cosmetisch artsen.

waarom uppclinics:

 • vrijblijvende intake & beoordeling
 • persoonlijk gesprek met een ervaren huidtherapeut aangesloten bij de NVH
 • Gebruik van absolute A-merken, zoals Juvéderm, Hydrafacial, ZO Medical en Pharmaceutic
 • zeer hoge tevredenheidsscore van cliënten

een vraag?

zo maak je contact met ons

je upp clinics specialisten

drs. tatjana water

cosmetisch arts KNMG
BIG nr: 69913459201

drs. corrie boonstra

cosmetisch arts
BIG nr: 19062561301

fillerbehandelingen
en de kosten