fillers

prijs

vanaf
289,-

behandeltijd

15-30 
minuten

controle

2
weken

effect

12+
maanden

fillers

Fillers

Verbeter je gezichtscontouren met een veilige, – echogeleide – fillerbehandeling. Bij fillers denken veel mensen al gauw aan opgespoten lippen. En dat geeft vaak aanleiding tot pittige discussies. Toch is het gebruik van hyaluronzuur fillers een genuanceerder verhaal.

Bij Upp Clinics staat het behoud van een natuurlijke look voorop. Hyaluronzuur fillers zijn zeer geschikt voor de verbetering van je gezichtscontouren. Fillers worden toegepast in met name gelaat, hals en handen om volumeverlies ontstaan door normale veroudering te corrigeren. Alle behandelingen worden met gebruik van echoapparatuur uitgevoerd: veilig én economisch (we injecteren zeer nauwkeurig en precies voldoende).

Indicaties

 • Verouderde huid
 • Verslapte huid
 • Rimpels
 • Wallen
 • Vermoeid uiterlijk
 • Verouderde handen

welke
fillerbehandeling
voor jou?

Het hyaluronzuur in fillers is een natuurlijke stof die het lichaam zelf ook aanmaakt. Het komt onder andere voor in het bindweefsel. Hoe ouder je wordt, hoe minder hyaluronzuur er in je lichaam voorkomt. Hierdoor neemt het volume in je huid af en dat zie je als rimpels en huidverslapping, oftewel huidveroudering.

 

De belangrijkste eigenschap van hyaluronzuur is het vermogen om vocht aan te trekken. Het is deze eigenschap waardoor we een ‘lift’ kunnen geven onder de huid, met name in het gezicht. We kunnen fillers breed inzetten: denk aan volume geven zoals bij de lippen, maar ook – gezichts – contouren herstellen en lijntjes en rimpels gladder maken. Jouw lichaam breekt de stof vervolgens heel langzaam weer af. Iedereen is verschillend, maar we zien dat het effect vaak verschillende maanden tot zelfs twee jaar zichtbaar blijft.

Nieuw is de Vycross technologie die ontwikkeld is door Juvederm. Een hyaluronzuurvariant die licht is en zich goed laat modelleren. Dit geeft een al direct na injecteren een zeer gelijkmatig resultaat.

Bekijk de video van een intake door

Drs. Tatjana Water,
cosmetisch arts KNMG

belangrijkste feiten over filler behandelingen

Consult met cosmetisch arts

Vooraf aan de fillerbehandeling heb je een consult met de cosmetisch arts. Tijdens dit consult bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden. Aan de hand daarvan stellen we een behandelplan op.

3 – Onder plaatselijke verdoving

Een fillerbehandeling is niet erg gevoelig en daardoor zien we bijna nooit dat de behandeling als pijnlijk wordt ervaren. Er zit namelijk verdoving – lidocaïne in de fillers die wij gebruiken! Een extra verdoving kan eventueel nodig zijn bij de behandeling van lippen.

15-30 Minuten

Afhankelijk van het te behandelen gebied, duurt een fillerbehandeling tussen de vijftien en dertig minuten.

Zeer veilig, een zeer gangbare ingreep

We gebruiken bij Upp Clinics producten die bewezen veilig zijn en door gerenommeerde leveranciers op de markt worden gebracht. Met deze fillers zijn al vele miljoenen behandelingen veilig uitgevoerd.

Wij hebben gekozen voor een absoluut A-merk: de fillers van Juvederm. Alle Juvederm fillers zijn voorzien van lidocaïne waardoor de behandeling zo goed als pijnloos verloopt. 

Vanaf € 289,-

In plaats van prijzen per ml, hanteren we bij Upp Clinics prijzen voor standaard behandelingen. Bijvoorbeeld voor traangootbehandeling (399) of een kleine lipfiller (289). Zo weet je van tevoren precies waar je aan toe bent.
Tijdens de consultafspraak kijken we samen welke behandeling voor jou het meest geschikt is.

12+ Maanden

De duurzaamheid verschilt per behandelmethode. Hyaluronzuurfillers van Juvederm blijven ruim 12 maanden zitten.

fillerbehandelingen
en de kosten

fillers:
het resultaat

specialisten in filler-behandelingen

We zien dagelijks wat een gladde, gezonde huid na een ingreep of behandeling voor het zelfvertrouwen kan betekenen. Dat is wat ons motiveert voor ons prachtige vak van cosmetische geneeskunde.

Maar het is ook een vak met grote verantwoordelijkheden. Elke behandeling moet met de grootst mogelijke zorgvuldigheid gebeuren.

Dat begint met ervaren en deskundige cosmetisch artsen en huidtherapeuten. De inzet van de beste producten en apparatuur is ook een voorwaarde. Onze artsen en specialisten blijven zich continu ontwikkelen, iedere behandeling is bij ons ’tried & tested’ voordat wij deze in de kliniek toepassen. 

Team Upp Clinics

*Je intake bij één van onze artsen of huidtherapeuten
is altijd kosteloos en vrijblijvend

tips
voor
snel herstel

Bij Upp Clinics maken we voor iedere fillerbehandeling gebruik van echoapparatuur. Daardoor kunnen we zeer nauwkeurig injecteren. We vermijden zo niet alleen complicaties, door dat we zeer precies werken is er meestal ook minder filler nodig.
 
Na de behandeling kan er rondom de injectieplekken wat roodheid en/of lichte zwellingen ontstaan. Ongeveer twee uur na de behandeling zie je dit al verminderen. Binnen 24-48 moeten ze helemaal verdwenen zijn. Na ongeveer vijf dagen zie je al een duidelijk effect van de behandeling. En na zes weken heeft je huid de behandeling verwerkt en zie je het volledige resultaat. 

plan hier je behandeling

Plan hier je behandeling of je consult met één van onze cosmetisch artsen.

waarom uppclinics:

 • vrijblijvende intake & beoordeling
 • persoonlijk gesprek met een ervaren arts KNMG
 • Echogeleide behandeling; minimaliseert de kans op complicaties en maakt economisch gebruik van fillervloeistof
 • Juvederm fillers: absoluut A-merk
 • persoonlijk advies, waarbij gekeken wordt naar de algehele gezondheid
 • zeer hoge tevredenheidsscore van cliënten

een vraag?

zo maak je contact met ons

je upp clinics specialisten

drs. tatjana water

cosmetisch arts KNMG
BIG nr: 69913459201

drs. sanne stortenbeeker

cosmetisch arts
BIG nr: 99065550101

drs. corrie boonstra

cosmetisch arts
BIG nr: 19062561301