morpheus8

prijs

vanaf
390,-

behandeltijd

30-60
minuten

controle

3-4 maanden

effect

1 jaar

Morpheus8®

Facelift

Morpheus8® is een geavanceerde behandeling die de kracht van microneedling en radiofrequentie combineert. De behandeling stimuleert de collageenproductie, verbetert de huidtextuur en vermindert fijne lijntjes en rimpels. Hierdoor wordt de huid diep vernieuwd en verstevigd.

Indicaties

 • wallen
 • huidverslapping
 • verslapte kaaklijn
 • grote poriën
 • verslapte hals
 • pigmentvlekjes
 • (acne) littekens
 • huidoneffenheden
 • verslapte huid lichaam

welke
Morpheus8® behandeling
voor jou?

MORPHEUS8®

De Morpheus8 behandeling biedt een uitgebreide oplossing voor huidverjonging, waarbij de voordelen van microneedling en radiofrequentie elkaar aanvullen en versterken. Bij microneedling wordt gebruikgemaakt van kleine naaldjes die veilig en gecontroleerd kleine microperforaties in de huid maken. Deze microperforaties stimuleren het natuurlijke genezingsproces van de huid en bevorderen de productie van collageen en elastine, essentiële eiwitten voor een stevige en jeugdige huid. Microneedling verbetert de algehele textuur van de huid, vermindert fijne lijntjes, littekens en pigmentatie, en zorgt voor een gladdere huid.

Radiofrequentie (RF) is een technologie die gebruikmaakt van gecontroleerde warmte-energie om diep in de huidlagen door te dringen. Deze energie stimuleert de collageenproductie en bevordert de samentrekking van bestaand collageen, wat resulteert in een stevigere en strakkere huid. RF-behandelingen zijn effectief bij het verminderen van rimpels, het verbeteren van de huidtextuur en het verstevigen van verslapte huid.

de behandeling

Door microneedling en radiofrequentie te combineren, wordt de huid op twee niveaus behandeld: oppervlakkig door de microperforaties en dieper door de radiofrequentie-energie. De microperforaties van microneedling zorgen voor een betere opname van de radiofrequentie-energie, wat de collageenproductie nog verder stimuleert. Het resultaat is een gecombineerde behandeling die zorgt voor een verbeterde huidtextuur, vermindering van rimpels en een algemene verstrakking van de huid.

De behandeling met Morpheus8® voeren we uit na inwerken van een verdovende creme. We brengen kleine steriele naaldjes voor éénmalig gebruik met tussenpozen in de huid in. Via deze naaldjes wordt de RF-energie diep in de huid gebracht. 

De Morpheus8®-procedure vereist geen incisies of hechtingen, zodat we maar een kleine hoeveelheid verdoving hoeven te gebruiken. Er is weinig hersteltijd nodig na deze behandeling. Roodheid kan enkele dagen aanhouden en soms komen blauwe plekjes voor.

 

belangrijkste feiten over MORPHEUS8® behandelingen

Consult met cosmetisch arts

Voorafgaand aan de MORPHEUS8®-behandeling heb je een consult met de huidtherapeut of cosmetisch arts. Tijdens dit consult bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden. Aan de hand daarvan stellen we een behandelplan op.

5 Onder plaatselijke verdoving met zalf

Circa 60 minuten

Veilig, een zeer gangbare ingreep. enige gevoelloosheid kan optreden en een aantal weken na de behandeling aanhouden. Vermijden van de zon is aanbevolen voor en na elke behandeling om pigmentaties te voorkomen.

Morpheus8 naaldjes

Vanaf € 390,-

Morpheus8® behandeling
en de kosten

specialisten in Morpheus8® behandelingen

We zien dagelijks wat een gladde, gezonde huid na een ingreep of behandeling voor het zelfvertrouwen kan betekenen. Dat is wat ons motiveert voor ons prachtige vak van cosmetische geneeskunde.

Maar het is ook een vak met grote verantwoordelijkheden. Elke behandeling moet met de grootst mogelijke zorgvuldigheid gebeuren.

Dat begint met ervaren en deskundige cosmetisch artsen en huidtherapeuten. De inzet van de beste producten en apparatuur is ook een voorwaarde. Onze artsen en specialisten blijven zich continu ontwikkelen, iedere behandeling is bij ons ’tried & tested’ voordat wij deze in de kliniek toepassen. 

Team Upp Clinics

*Je intake bij één van onze artsen of huidtherapeuten
altijd kosteloos en vrijblijvend

tips
voor
snel herstel

Na de behandeling is je gezicht wat rood en gezwollen. De roodheid zal na enige dagen verdwijnen. We bevelen je aan om het behandelde gebied niet te koelen.
Vaak is al enige verstrakking zichtbaar na een paar dagen, maar in de maanden na de behandelingen zul je het volledige effect ervaren.

plan hier je behandeling

Plan hier je behandeling of je consult met één van onze cosmetisch artsen.

waarom upp clinics:

 • vrijblijvende intake & beoordeling
 • persoonlijk gesprek met een ervaren arts KNMG
 • persoonlijk advies, waarbij gekeken wordt naar de algehele gezondheid
 • zeer hoge tevredenheidsscore van cliënten

een vraag?

zo maak je contact met ons

je upp clinics specialisten

drs. tatjana water

cosmetisch arts KNMG
BIG nr: 69913459201

jade wagenaar

huidtherapeut
KP nr: 39105597988
Lid Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH)

drs. corrie boonstra

cosmetisch arts
BIG nr: 19062561301