ooglidcorrectie

prijs

vanaf
899,-

behandeltijd

60
minuten

controle

7
dagen

effect

>10
jaar

ooglid correctie

Ooglidcorrectie2

Klachten van overhangende oogleden kunnen heel divers zijn. Het kan een cosmetisch probleem zijn, de klacht is dan vaak een vermoeid uiterlijk. Ook kan het moeilijker zijn make up nog goed aan te brengen. Rimpels in het voorhoofd vlak boven de wenkbrauwen zijn ook veel voorkomend, door het continu optrekken van de wenkbrauwen. Ook komen vermoeide ogen en hoofdpijn veel voor.

Indicaties

  • Hangende oogleden
  • Vermoeide blik
  • Zware oogleden

welke
ooglidcorrectie
voor jou?

Er zijn gelukkig veel mogelijkheden om iets te doen aan de overhangende oogleden. Je kunt bij Upp Clinics terecht voor zowel chirurgische als niet-chirurgische (plasmage) behandelmethoden. Daarom hebben houden we dagelijks een oogledenspreekuur. Samen met de arts bespreek je de ernst van je klachten. Wil je wel of geen operatie? En wat kun je dan voor resultaat verwachten? Of hangen de wenkbrauwen juist erg waarvoor een wenkbrauwlift geïndiceerd is? Kortom, je gaat naar huis met een eerlijk en vrijblijvend advies.

Ooglidcorrectie2

Operatief

Een ooglidcorrectie (blepharoplastiek) corrigeert hangende of zware oogleden. Het is een eenvoudige cosmetische ingreep die mensen kiezen om er frisser en minder vermoeid uit te zien.
De behandeling wordt uitgevoerd onder lokale verdoving. We maken foto’s en je tekent het toestemmingsformulier.

Bij de start van de behandeling tekenen we het behandelgebied af. Vervolgens wordt de verdoving aangebracht (de huid wordt goed verdoofd). Hierna halen we overtollige huid weg en krijg je hechtingen in de huid. Hierna kun je rustig bijkomen. Je krijgt instructies mee met tips voor thuis.

Na 7-10 dagen kom je terug voor een controle. Je hechtingen worden verwijderd en samen met de arts wordt het eerste resultaat beoordeeld, ook aan de hand van de voor en na foto’s.

Heb je ons tussentijds nodig? We zijn er voor je.

Plasmage

Plasmage

Met plasma-energie kunnen we oppervlakkige stukjes huid laten verdampen. Een perfecte oplossing voor bijvoorbeeld licht hangende oogleden. De behandeling biedt snel een natuurlijk resultaat zonder de nadelen van een operatie!

De behandeling begint met het aanbrengen van een verdovende creme. Deze laten we ongeveer een half uur intrekken, waarna de behandeling kan beginnen. De huidtherapeut maakt kleine puntvormige gaatjes met het plasmage-apparaat, waardoor overtollige huid wordt verwijderd. Tijdens de behandeling is het resultaat al grotendeels zichtbaar. Na de behandeling brengen we een verkoelende zalf aan en zorgen we voor voldoende koeling op de huid. De koeling kun je eventueel thuis voortzetten.

Je krijgt een pakketje mee naar huis met zalf en een goede zonbescherming en dan kan de genezing beginnen. De puntvormige korstjes zullen er na een week afvallen waarna een mooie, strakke roze huid ontstaat. Eventuele zwelling neemt na enkele dagen af. Na zo’n twee a drie weken kom je terug voor een controlebezoek.

belangrijkste feiten over ooglid behandelingen

Consult met cosmetisch arts

Vooraf aan de ooglidbehandeling heb je een consult met de cosmetisch arts of huidtherapeut (Plasmage). Tijdens dit consult bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden. Aan de hand daarvan stellen we een behandelplan op.

3 Onder plaatselijke verdoving

Circa 60 minuten

Veilig, een zeer gangbare ingreep. De belangrijkste risico’s zijn een wondinfectie of een nabloeding. Beide komen weinig voor. Risico’s van Plasmage zijn vooral pigmentstoornissen. Een goede zonbescherming tot 3 maanden na de behandeling is daarom essentieel.

Vanaf € 589,- (Plasmage) en €899 (Bovenooglidcorrectie)

ooglidbehandelingen
en de kosten

specialisten in ooglid behandelingen

We zien dagelijks wat een gladde, gezonde huid na een ingreep of behandeling voor het zelfvertrouwen kan betekenen. Dat is wat ons motiveert voor ons prachtige vak van cosmetische geneeskunde.

Maar het is ook een vak met grote verantwoordelijkheden. Elke behandeling moet met de grootst mogelijke zorgvuldigheid gebeuren.

Dat begint met ervaren en deskundige cosmetisch artsen en huidtherapeuten. De inzet van de beste producten en apparatuur is ook een voorwaarde. Onze artsen en specialisten blijven zich continu ontwikkelen, iedere behandeling is bij ons ’tried & tested’ voordat wij deze in de kliniek toepassen. 

Team Upp Clinics

*Je intake bij één van onze artsen of huidtherapeuten
is altijd kosteloos en vrijblijvend

hoe verloopt
de behandeling

We beginnen met een uitgebreide intake, hierbij breng je samen met de arts in kaart wat je wensen zijn en wat het doel is van de behandeling.
Je gezondheid wordt hierbij uitgebreid doorgenomen en je bloeddruk wordt opgemeten.
Is een ooglidcorrectie voor jou geschikt, dan plannen we de behandeling in.
Na de behandeling is het behandelde gebied wat beurs en gezwollen. In het begin zijn de littekens goed zichtbaar, deze vervagen geleidelijk. Na zes weken is je huid volledig hersteld, en mag je de littekens hydrateren en masseren.

plan hier je behandeling

Plan hier je behandeling of je consult met één van onze cosmetisch artsen.

waarom Upp Clinics:

  • vrijblijvende intake & beoordeling
  • persoonlijk gesprek met een ervaren arts KNMG
  • persoonlijk advies, waarbij gekeken wordt naar de algehele gezondheid
  • optie van een niet operatieve behandeling
  • zeer hoge tevredenheidsscore van cliënten

een vraag?

zo maak je contact met ons

je upp clinics specialist

drs. tatjana water

cosmetisch arts knmg
BIG nr: 69913459201