facelift

prijs

vanaf
3.495,-

behandeltijd

120
minuten

controle

2 dagen &
1 week

effect

>5
jaar

facelift

Facelift

De tand des tijds laat sporen in ons gezicht achter. Dat komt omdat de huidelasticiteit met het vorderen van de leeftijd afneemt. Ook de stevigheid van het bindweefsel vermindert en de spieren onder de huid verslappen.
Het gevolg: de gezichtshuid en het onderhuids vet zakken onder invloed van de zwaartekracht naar beneden.
Een facelift is een goede oplossing voor een frissere en jongere look.
We spannen de onderliggende bindweefsels weer strakker (niet bij S-lift) en we kunnen je gezichtshuid gladder trekken. Bij een Upp lift herstellen we ook je hals- en kaaklijn.

Indicaties

  • diepe huidplooi van de mondhoeken & wangen
  • verzakte wangen
  • verslapte kaaklijn
  • hamsterwangen

welke
faceliftbehandeling
voor jou?

Er zijn verschillende mogelijkheden voor gelaatsverjonging. Bij Uppclinics bieden we twee type ingrepen aan: de MaCS lift en en de Mini lift (ook wel bekend als S-lift). Ontdek welke techniek jouw gezicht in een jeugdigere positie kan brengen.

MaCS lift

Upplift

De Upplift biedt uitkomst als de wangen naar beneden zakken en op de neus-wangplooien leunen. Daarbij loopt de kaaklijn niet meer strak, waardoor ‘hamsterwangen’ ontstaan. Bij deze behandeling liften we de wangen, de kaaklijn en de mondbodem (het gedeelte onder de kin). De Upplift lijkt op de MACS lift, met als verschil dat de hechttechniek anders is.

Tijdens de behandeling maken we een kleine incisie vanaf de bakkebaarden, langs de voorzijde van het oor tot aan de oorlel. Vervolgens maken we de huid los, van de wangen tot voorbij de kaakhoek naar de hals, waarna de bind- en spierweefsels met hechtdraad worden gelift. We verwijderen de overtollige huid en hechten de snede zorgvuldig.

Mini lift

Mini (S)lift

Bij de mini-facelift of S-lift gaan we het huidweefsel van de wangen en de kaaklijn liften. Het onderhuids bind- en spierweefsel zoals bij de Upplift, laten we bij deze techniek ongemoeid. De minilift is geschikt voor mensen met een zeer milde huidverslapping.

De cosmetisch arts maakt bij deze ingreep aan beide kanten van het gezicht – voor het oor – een deel van de huid los van het onderliggende weefsel. De huid wordt vervolgens richting het oor getrokken, waarbij we de overtollige huid in de vorm van een S wegsnijden en hechten.

belangrijkste feiten over facelift behandelingen

Consult met cosmetisch arts

Vooraf aan de faceliftbehandeling heb je een consult met de cosmetisch arts. Tijdens dit consult bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden. Aan de hand daarvan stellen we een behandelplan op.

3 onder plaatselijke verdoving

circa 120 minuten

zeer veilig, een zeer gangbare ingreep

drukverband

Vanaf € 3.495,-

facelift behandelingen
en de kosten

Cosmetische chirurgie

specialisten in facelift behandelingen

We zien dagelijks wat een gladde, gezonde huid na een ingreep of behandeling voor het zelfvertrouwen kan betekenen. Dat is wat ons motiveert voor ons prachtige vak van cosmetische geneeskunde.

Maar het is ook een vak met grote verantwoordelijkheden. Elke behandeling moet met de grootst mogelijke zorgvuldigheid gebeuren.

Dat begint met ervaren en deskundige cosmetisch artsen en huidtherapeuten. De inzet van de beste producten en apparatuur is ook een voorwaarde. Onze artsen en specialisten blijven zich continu ontwikkelen, iedere behandeling is bij ons ’tried & tested’ voordat wij deze in de kliniek toepassen. 

Team Upp Clinics

*Je intake bij één van onze artsen of huidtherapeuten
is altijd kosteloos en vrijblijvend

tips
voor
snel herstel

Na de behandeling is je gezicht beurs en gezwollen. Om de zwelling te beperken krijg je meteen na de behandeling een drukverband aangemeten. Wanneer je op controle komt wordt het drukverband verwijderd, de haren gewassen en een nieuw drukverband aangemeten. Dit drukverband draag je twee dagen. In het begin zijn de littekens goed zichtbaar, deze vervagen geleidelijk. Na zes weken is je huid volledig hersteld, en mag je de littekens hydrateren en masseren.

plan hier je behandeling

Plan hier je behandeling of je consult met één van onze cosmetisch artsen.

waarom uppclinics:

  • vrijblijvende intake & beoordeling
  • persoonlijk gesprek met een ervaren arts KNMG
  • persoonlijk advies, waarbij gekeken wordt naar de algehele gezondheid
  • zeer hoge tevredenheidsscore van cliënten

een vraag?

zo maak je contact met ons

je uppclinics specialist

drs. tatjana water

cosmetisch arts KNMG
BIG nr: 69913459201