endolift

prijs

vanaf
1.250,-

behandeltijd

30-60
minuten

controle

3-4 maanden

effect

> jaren

ENDOLIFT®

Facelift

ENDOLIFT® is een nieuwe, niet-chirurgische gezichtsliftbehandeling die gebruikmaakt van geavanceerde lasertechnologie. Hiermee kunnen we zowel diepe als oppervlakkige lagen van de huid hermodelleren, de huid verstevigen en verstrakken en de collageenproductie stimuleren. Indien nodig kunnen we overtollig vet verminderen (bijvoorbeeld onder de kin). 

Indicaties

 • wallen
 • diepe huidplooi van de mondhoeken & wangen
 • verzakte wangen
 • verslapte kaaklijn
 • hamsterwangen
 • verslapping hals huid
 • onderkin
 • verslapte huid lichaam

welke
ENDOLIFT® behandeling
voor jou?

ENDOLIFT®

De ENDOLIFT®-behandeling biedt uitkomst als je wangen naar beneden zakken en op de neus-wangplooien leunen. Daarbij loopt de kaaklijn niet meer strak en zie je – wat we ook wel kennen als –  ‘hamsterwangen’ ontstaan. Bij de ENDOLIFT® behandeling verstrakken we de wangen, de kaaklijn en de mondbodem (het gedeelte onder de kin).

De ENDOLIFT®-behandeling geven we na een volledig medisch consult.
Voor deze behandeling passen we speciaal ontworpen micro-optische vezels toe voor éénmalig gebruik. Ze zijn dunner dan een haar. We brengen deze vezels onder de huid in de oppervlakkige hypodermis in. Voor de procedure zijn geen incisies nodig en het ongemak is echt minimaal.

de behandeling

De behandeling met ENDOLIFT® voeren we uit door een steriele optische vezel voor éénmalig gebruik (bijna zo dun als een haar) nét onder de huid te plaatsen.
Vervolgens brengen we laserenergie in, die wordt afgeleverd aan het uiteinde van de optische vezel. Daardoor ontstaan zogenaamde microtunnels die de huid terug laten trekken. En dat resulteert in een onmiddellijk en zichtbaar liftend effect.

De ENDOLIFT®-procedure vereist geen incisies of hechtingen, zodat we maar een kleine hoeveelheid verdoving hoeven te gebruiken. Er is weinig hersteltijd nodig na deze behandeling. Nadat de roodheid is verdwenen, kan de overgrote meerderheid van de mensen die met ENDOLIFT® is behandeld, binnen een paar uur weer hun normale activiteiten uitvoeren.

 

belangrijkste feiten over ENDOLIFT® behandelingen

Consult met cosmetisch arts

Voorafgaand aan de ENDOLIFT®-behandeling heb je een consult met de cosmetisch arts. Tijdens dit consult bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden. Aan de hand daarvan stellen we een

3 Onder plaatselijke verdoving

Circa 60 minuten

Veilig, een zeer gangbare ingreep. enige gevoelloosheid kan optreden en een aantal weken na de behandeling aanhouden. 

Haardunne laser fiber

Vanaf € 1.250,-

ENDOLIFT® behandeling
en de kosten

specialisten in ENDOLIFT® behandelingen

We zien dagelijks wat een gladde, gezonde huid na een ingreep of behandeling voor het zelfvertrouwen kan betekenen. Dat is wat ons motiveert voor ons prachtige vak van cosmetische geneeskunde.

Maar het is ook een vak met grote verantwoordelijkheden. Elke behandeling moet met de grootst mogelijke zorgvuldigheid gebeuren.

Dat begint met ervaren en deskundige cosmetisch artsen en huidtherapeuten. De inzet van de beste producten en apparatuur is ook een voorwaarde. Onze artsen en specialisten blijven zich continu ontwikkelen, iedere behandeling is bij ons ’tried & tested’ voordat wij deze in de kliniek toepassen. 

Team Upp Clinics

*Je intake bij één van onze artsen of huidtherapeuten
altijd kosteloos en vrijblijvend

tips
voor
snel herstel

Na de behandeling is je gezicht wat rood en gezwollen. De roodheid zal na enige uren verdwijnen. Lichte zwelling kan tot twee weken aanhouden. We bevelen je aan om het behandelde gebied niet te koelen.
Vaak is al enige verstrakking zichtbaar, maar in de maanden na de behandeling zul je het volledige effect ervaren.
Eventuele gevoelloosheid kan tot een aantal weken aanhouden en zal vanzelf weer verdwijnen. 

plan hier je behandeling

Plan hier je behandeling of je consult met één van onze cosmetisch artsen.

waarom upp clinics:

 • vrijblijvende intake & beoordeling
 • persoonlijk gesprek met een ervaren arts KNMG
 • persoonlijk advies, waarbij gekeken wordt naar de algehele gezondheid
 • zeer hoge tevredenheidsscore van cliënten

een vraag?

zo maak je contact met ons

je upp clinics specialist

drs. tatjana water

cosmetisch arts KNMG
BIG nr: 69913459201