rimpel-
ontspanners

prijs

vanaf
79,-

behandeltijd

15-30 
minuten

controle

2
weken

effect

3-6
maanden

rimpel-
ontspanners

Rimpelontspanners

We kunnen rimpels die ontstaan door beweging, goed verminderen met rimpelontspanners, beter bekend als Botuline toxine injecties. We bereiken daarmee een mooie, natuurlijke verjonging en verfrissing.

Indicaties

 • Rimpels
 • Gummy smile ‘tandvleeslach’
 • Overmatig zweten
 • Fronsrimpels
 • Kraaienpootjes
 • Voorhoofdsrimpels
 • Wenkbrauwlift
 • Tandeknarsen
 • Liplijntjes
 • Neusrimpeltjes
 • Putjes kin
 • Halslijnen

over
rimpelontspanners

Botuline toxine is het middel dat we gebruiken om rimpels tegen te gaan. Let op! Dit is geen filler maar een stof die de mimische spieren verslapt, waardoor rimpels minder zichtbaar worden. Bij een inspuiting met botuline is een verdoving niet nodig. De injectienaald die we hiervoor gebruiken is heel fijn en zorgt slechts voor het gevoel van een speldeprikje.

Je behandeling begint met een intakegesprek. Daarna maken we foto’s die in je medisch dossier gaan. Zo kunnen we achteraf duidelijk zien wat het resultaat van de behandeling is. Per behandeling spuiten we kleine hoeveelheden botuline toxine in de spier. 

Door het middel stagneert de prikkeloverdracht van de zenuwen naar de spieren, waardoor de spieren tijdelijk stil worden gelegd en spiertrekkingen achterwege blijven. Na de behandeling kun je meteen naar huis. Wist je dat deze behandeling langer effect heeft naarmate deze vaker wordt toegepast? Gemiddeld tot wel zes maanden.

belangrijkste feiten over rimpelontspanners

Consult met cosmetisch arts

Vooraf aan de behandeling heb je een consult met de cosmetisch arts. Tijdens dit consult bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden. Aan de hand daarvan stellen we een behandelplan op.

1 – Geen verdoving nodig

15-30 Minuten

Afhankelijk van het te behandelen gebied, duurt de behandeling tussen de vijftien en dertig minuten.

Zeer veilig, een zeer gangbare ingreep

We gebruiken bij Upp Clinics producten die bewezen veilig zijn en door gerenommeerde leveranciers op de markt worden gebracht. Er zijn al vele miljoenen van deze behandelingen veilig uitgevoerd.

Botuline toxine. 

Vanaf € 79,-

In plaats van prijzen per ml, hanteren we bij Upp Clinics prijzen voor standaard behandelingen. Bijvoorbeeld voor een neusrimpel (75) of een gummysmile (129). Zo weet je van tevoren precies waar je aan toe bent.
Tijdens de consultafspraak kijken we samen welke behandeling voor jou het meest geschikt is.

Drie tot zes maanden

rimpelontspanner behandelingen
en de kosten

rimpelontspanners:
het resultaat

Rimpelontspanner

specialisten in cosmetische
behandelingen

We zien dagelijks wat een gladde, gezonde huid na een ingreep of behandeling voor het zelfvertrouwen kan betekenen. Dat is wat ons motiveert voor ons prachtige vak van cosmetische geneeskunde.

Maar het is ook een vak met grote verantwoordelijkheden. Elke behandeling moet met de grootst mogelijke zorgvuldigheid gebeuren.

Dat begint met ervaren en deskundige cosmetisch artsen en huidtherapeuten. De inzet van de beste producten en apparatuur is ook een voorwaarde. Onze artsen en specialisten blijven zich continu ontwikkelen, iedere behandeling is bij ons ’tried & tested’ voordat wij deze in de kliniek toepassen. 

Team Upp Clinics

*Je intake bij één van onze artsen of huidtherapeuten
is altijd kosteloos en vrijblijvend

tips
voor
snel herstel

Bij Uppclinics maken we voor iedere rimpel behandeling gebruik van echoapparatuur. Zo kunnen we nauwkeurig injecteren en vermijden we complicaties. Na de behandeling kan de huid gedurende 1 à 2 uur een beetje rood worden en zwellen. Ongeveer twee uur na de behandeling zie je dit al verminderen. Binnen 24-48 moeten ze helemaal verdwenen zijn. Na ongeveer vijf dagen zie je al een duidelijk effect van de behandeling. En na zes weken heeft je huid de behandeling verwerkt en zie je het volledige resultaat. 

plan hier je behandeling

Plan hier je behandeling of je consult met één van onze cosmetisch artsen.

waarom upp clinics:

 • vrijblijvende intake & beoordeling
 • persoonlijk gesprek met een ervaren arts KNMG
 • echogeleide behandeling; minimaliseert de kans op complicaties
 • Allergan injectable: absoluut A-merk
 • persoonlijk advies, waarbij gekeken wordt naar de algehele gezondheid
 • zeer hoge tevredenheidsscore van cliënten

een vraag?

zo maak je contact met ons

je upp clinics specialisten

drs. tatjana water

cosmetisch arts knmg
BIG nr: 69913459201

drs. sanne stortenbeeker

cosmetisch arts
BIG nr: 99065550101

drs. corrie boonstra

cosmetisch arts
BIG nr: 19062561301