Lumecca IPL

prijs

vanaf
75,-

behandeltijd

30-60
minuten

controle

4-6 weken

effect

>1 jaar

Lumecca® IPL

Facelift

Lumecca® is een krachtige intense pulsed light (IPL) behandeling die wordt gebruikt om pigmentvlekken en vaatproblemen te behandelen en de algehele teint van de huid te verbeteren.

Indicaties

 • ouderdomsvlekken
 • pigmentvlekken
 • huidvlekjes
 • zichtbare vaatjes
 • zonneschade
 • rosacea en roodheid
 • sproeten

welke
Lumecca® IPL behandeling
voor jou?

Lumecca®

Lumecca biedt een superieure oplossing ten opzichte van andere IPL apparatuur voor het verbeteren van je huidteint, het verminderen van huidonregelmatigheden en er simpelweg jaren jonger uitzien. 

De technologie van Lumecca maakt gebruik van een hogere piekkracht. Deze verhoogde energie zorgt voor een krachtiger resultaat. Hierdoor zijn er minder behandelingen nodig dan bij andere IPL-apparaten op de markt. Na slechts één behandeling merken patiënten al significante verbeteringen in hun huidteint, helderheid en vermindering van pigmentatie.

de behandeling

De Lumecca IPL behandeling biedt een uitgebreide oplossing voor huidverbetering, waarbij door middel van fotothermolyse lichtenergie wordt gericht op pigmentvlekken en bloedvaten. Door de ontstane warmte worden pigmentvlekken en vaatjes verminderd.

De behandeling met Lumecca IPL voeren we uit met behulp van een behandelkop waar het licht in flitsen uitkomt. Voor een goede geleiding van de energie brengen we een doorzichtige gel aan op de huid. Tijdens de behandeling wordt de huid door de behandelkop direct gekoeld voor een comfortabele behandeling.

 

belangrijkste feiten over Lumecca® IPL behandelingen

Consult met cosmetisch arts

Voorafgaand aan de Lumecca®-behandeling heb je een consult met de huidtherapeut of cosmetisch arts. Tijdens dit consult bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden. Aan de hand daarvan stellen we een behandelplan op.

2-3 De behandeling is niet erg pijnlijk. Soms voelt het alsof er een klein elastiekje tegen de huid wordt geschoten.

Circa 30 minuten

Veilig voor huidtype 1-3. Normale bijwerkingen zijn roodheid en tijdelijke verdonkering van pigmentvlekken. Adviezen mbt zonbescherming dienen strikt te worden opgevolgd.

Lumecca IPL behandelkop, doorzichtige gel.

Vanaf € 75,-

Lumecca IPL behandeling
en de kosten

specialisten in Morpheus8® behandelingen

We zien dagelijks wat een gladde, gezonde huid na een ingreep of behandeling voor het zelfvertrouwen kan betekenen. Dat is wat ons motiveert voor ons prachtige vak van cosmetische geneeskunde.

Maar het is ook een vak met grote verantwoordelijkheden. Elke behandeling moet met de grootst mogelijke zorgvuldigheid gebeuren.

Dat begint met ervaren en deskundige cosmetisch artsen en huidtherapeuten. De inzet van de beste producten en apparatuur is ook een voorwaarde. Onze artsen en specialisten blijven zich continu ontwikkelen, iedere behandeling is bij ons ’tried & tested’ voordat wij deze in de kliniek toepassen. 

Team Upp Clinics

*Je intake bij één van onze artsen of huidtherapeuten
altijd kosteloos en vrijblijvend

tips
voor
snel herstel

Na de behandeling is je gezicht wat rood en gezwollen. De roodheid zal na enige dagen verdwijnen. Pigmentvlekjes kunnen tijdelijk wat meer zichtbaar zijn (donkerder). 
Vaak is al enige verbetering zichtbaar na een paar dagen, maar in de weken na de behandelingen zul je het volledige effect ervaren.

plan hier je behandeling

Plan hier je behandeling of je consult met één van onze cosmetisch artsen.

waarom upp clinics:

 • vrijblijvende intake & beoordeling
 • persoonlijk gesprek met een ervaren arts KNMG
 • persoonlijk advies, waarbij gekeken wordt naar de algehele gezondheid
 • zeer hoge tevredenheidsscore van cliënten

een vraag?

zo maak je contact met ons

je upp clinics specialisten

jade wagenaar

huidtherapeut
KP nr: 39105597988
Lid Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH)

drs. tatjana water

cosmetisch arts knmg
BIG nr: 69913459201