seffiller

prijs

vanaf
1.750,-

behandeltijd

60-90
minuten

controle

3-4 maanden

effect

1-3 jaar

SEFFILLER®

Profilho

SEFFILLER® is een medische behandeling die gericht is op de regeneratie van de huid en het onderliggende weefsel door gebruik te maken van je eigen oppervlakkige vetweefsel. Deze vetcellen zijn namelijk rijk aan groeifactoren en stamcellen, die je eigen huid weer aanzetten tot aanmaak en reparatie van cellen, volumeherstel en stimulatie van collageen en elastine.
Dit zorgt voor huidverbetering een gezichtsverjonging, en dus een jonger en voller uiterlijk.

Indicaties

 • wallen
 • diepe huidplooi van de mondhoeken & wangen
 • verzakte wangen
 • volume verlies
 • verslapte kaaklijn
 • hamsterwangen
 • verslapping hals
 • huidveroudering

welke
SEFFILLER® behandeling
voor jou?

De SEFFILLER®-behandeling biedt uitkomst bij volumeverlies in het gelaat, de hals en de handen. Verlies van volume kan leiden tot een verslapte huid, verlies van gezichtscontouren, zoals een verslapte kin en kaaklijn, en het ontstaan van fijne lijntjes en rimpels. Bovendien zorgt verlies van collageen en elastine voor een dunnere en zwakkere huid en verliest deze haar soepelheid.

De SEFFILLER®-behandeling plannen we in na een volledig medisch consult. Voor deze behandeling passen we speciaal ontworpen canules toe voor éénmalig gebruik. Deze kunnen niet dieper gaan dan 15mm, waardoor we oppervlakkig vet veilig uit je lichaam kunnen halen. Met een dunne canule brengen we vervolgens dit vet weer in het gezicht of op een andere plaats.

de behandeling

De behandeling met SEFFILLER® voeren we uit door met een steriele canule de oppervlakkige vetcellen te oogsten uit bijvoorbeeld de onderbuikregio nadat de huid is verdoofd met een verdovingsvloeistof. Het vet kunnen we al tijdens dezelfde procedure in de gewenste regio injecteren.

De SEFFILLER®-procedure vereist geen incisies of hechtingen. Er is weinig hersteltijd nodig na deze behandeling. Nadat de roodheid is verdwenen, kan de overgrote meerderheid van de mensen die met SEFFILLER® is behandeld, meteen weer hun normale activiteiten uitvoeren. Net zoals bij een andere injectable behandeling kan enige zwelling of een blauw plekje optreden.

 

belangrijkste feiten over SEFFILLER® behandelingen

Consult met cosmetisch arts

Voorafgaand aan de SEFFILLER®-behandeling heb je een consult met de cosmetisch arts. Tijdens dit consult bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden. Aan de hand daarvan stellen we een behandelplan op en kan de behandeling ingepland worden.

3 Onder plaatselijke verdoving

Circa 60 minuten

Veilig, een zeer gangbare ingreep. We maken alleen gebruik van eigen vetcellen zonder toevoeging van andere stoffen. Er komt dus niets vreemds je lichaam binnen. Blauwe plekjes of zwelling zijn normale bijwerkingen en kunnen optreden. 

Verdovingsvloeistof, een speciale canule voor het oogsten van de vetcellen en een canule voor het inbrengen van de vetcellen.

Vanaf € 1.750,-

SEFFILLER behandelingen
en de kosten

specialisten in SEFFILLER® behandelingen

We zien dagelijks wat een gladde, gezonde huid na een ingreep of behandeling voor het zelfvertrouwen kan betekenen. Dat is wat ons motiveert voor ons prachtige vak van cosmetische geneeskunde.

Maar het is ook een vak met grote verantwoordelijkheden. Elke behandeling moet met de grootst mogelijke zorgvuldigheid gebeuren.

Dat begint met ervaren en deskundige cosmetisch artsen en huidtherapeuten. De inzet van de beste producten en apparatuur is ook een voorwaarde. Onze artsen en specialisten blijven zich continu ontwikkelen, iedere behandeling is bij ons ’tried & tested’ voordat wij deze in de kliniek toepassen. 

Team Upp Clinics

*Je intake bij één van onze artsen of huidtherapeuten
altijd kosteloos en vrijblijvend

tips
voor
snel herstel

Na de behandeling is je gezicht wat rood en gezwollen. De roodheid zal na enige uren verdwijnen. Lichte zwelling kan tot enkele dagen aanhouden. De regio waar het vet is geoogst, kan wat beurs aanvoelen.
Eventueel kun je het behandelde gebied koelen.
Het eerste effect is al direct zichtbaar door het volumegevende effect van het getransplanteerde vet.
In de maanden na de behandeling zul je het volledige effect ervaren, omdat de regeneratieve werking van de stamcellen geleidelijk verloopt.

 

plan hier je behandeling

Plan hier je behandeling of je consult met één van onze cosmetisch artsen.

waarom Upp Clinics:

 • vrijblijvende intake & beoordeling
 • persoonlijk gesprek met een ervaren arts KNMG
 • persoonlijk advies, waarbij gekeken wordt naar de algehele gezondheid
 • zeer hoge tevredenheidsscore van cliënten

een vraag?

zo maak je contact met ons

je upp clinics specialisten

drs. tatjana water

cosmetisch arts KNMG
BIG nr: 69913459201

drs. corrie boonstra

cosmetisch arts
BIG nr: 19062561301